|
 My Cart
 
Chopper Club Aarhuus - Danmark

 

 

 

 

 

 

 

Historien om Chopper Club Aarhuus


Klubben blev startet i foråret 1995, med ca. 12 medlemmer..

Vi er i dag 60 - 65 medlemmer alle med hang til motorcykler og tilbagelænet kørestil.

Der er i dag en del piger med i klubben.

Har du lyst til at være med, så læs mere under medlemsskab - lige nu optager vi nye medlemmer... 

Rygmærker er ikke tilladt i klubben.

Knap en trediedel af medlemmerne kører Harley Davidson, en stor del er en blandet flok, fortrinsvis en - og tocylindrede maskiner.

Enkelte kører BMW Touring og andre MCere. 

Kubikerne spænder fra 250 ccm til 2000 ccm.

Klubben ledes af en bestyrelse med en formand og 4 bestyrelsesmedlemmer,
samt nogle medhjælpere med hver sit områdeansvar, hvor flertallet ganske enkelt fastsætter retningslinjerne.

Chopper Motorcykel Historie

Viser sig i film som "Easy Rider" (1969) og "Pulp Fiction" (1994), choppers er betydeligt tilpassede motorcykler. Choppers skelnes fra motorcykler, da førstnævnte har en skrabet frame krop, hvilket giver et minimalistisk udseende. Et af de mest berømte producenter af choppers er Harley-Davidson, en af ​​de to motorcykel virksomheder, der dateres tilbage til det første årti af det 20. århundrede. Tidlig historie

Ifølge "The Art of Motorcycle" udstilling kurateret på Guggenheim-museet i 1998, det tidligste eksempel på en bobber den direkte forgænger for chopper, er "Indian Sport Scout Bob -Job ", som daterer sig tilbage til 1940. Ifølge Custom Choppers Guide blev bobbers frataget overskydende dele (ligesom vindskærme, dele af rammen) at efterligne den lette europæiske cykler, World War II veteraner var blevet introduceret til.

Efter Anden Verdenskrig II

I 1969 "Easy Rider", en film stjernespækket Peter Fonda, Jack Nicholson og Dennis Hopper, blev udgivet. "Easy Rider" er som et vigtigt resultat i filmhistorien for sin realisme, den kunstneriske kontrol, direktør Hopper svingede og modkultur emne. Denne film også inspireret en fornyet mainstream interesse i chopper motorcykler. Reproduktioner af "Easy Rider" choppers er udstillet på det tyske museum i Berlin og Alabama Barber Motorsports Museum i Leeds, Alabama.
Late 20th Century History

Siden 1970'erne delte karakteristika fleste chopper cykler er en luftkølet v-twin motor, en Softail ramme og fedt bagdæk. Stigende grad choppers sælges med modifikationer udført af detailhandlere, snarere end ved ejere. Nogle af de store producenter af helikopterne Harley-Davidson, Jesse G. James 'West Coast Choppers og Big Bear Choppers. Choppers er ofte adskiller sig fra "custom bikes" solgt af Von Dutch Kustom Cycles og Orange County Choppers, fordi sidstnævnte ikke ændrer fabrikken rammen.

 

Barområdet 2013

Klubben genopbygges efter en brand i 2009